Om oss

Erika Nyberg

Frisör & salongsägare

Gesällbrev sedan år 2000 

Mitt bästa stylingtips

-Att tänka på, är att grunden för ett bra hållbart resultat är ett bra schampo och balsam som passar ditt hår. Inpackning är bra att få in som vana att göra regelbundet. 

Bra stylingprodukter är a  & o om man vill ha en hållbar frisyr. En volymprodukt i botten, värmeskydd på längderna och en texturprodukt om du har lite tunt/fint hår.  Jobba in med värme för att "sätta" frisyren. Rundborste är toppen.


 

Evelina Gunnarsson

Frisör
Gesällbrev sedan 2014 

Mitt bästa stylingtips

  Mitt tips "för att hålla en renare känsla i håret längre"  -Jag brukar borsta och blåsa mitt hår lätt med kall luft, innan jag lägger mig på kvällen, det gör de luftigt. Håret håller sig fräschare längre och behöver inte tvättas lika ofta. 


Emelie Norin Strandberg

Frisör

Gesällbrev sedan 2007


Mitt bästa stylingtips

-Jag gillar värmetänger för att forma håret, men det jag vill tipsa om är att dra ner på värmen, vi behöver sällan 200 grader egentligen eller hur?.  Köp en bra plattång med ställbar värme och använd värmeskydd. Det minskar slitaget betydligt, men tänk på att ett värmeskydd endast kan minska slitaget av värmen på håret med ca 40%. Så att se över temperaturen kan vara en bra ide också. Ett slitet, värmeskadat hår släpper färg, nyanseringar mm fortare på. Investera i bra produkter när du investerar i en ny färg.